Molde kommune

Molde kulturskole - kulturskolelærer dans

Kulturskolelærer dans

Stillingstype 
Molde kulturskole har ledig fast stilling som dansepedagog for to eller flere personer. Samlet er stillingsbehovet inntil 150%.  
 
Beskrivelse av arbeidssted 
Molde kulturskole har ca 1400 elevplasser og 50 ansatte innen dans, kunst, musikk og teater.  
“Kulturskole for alle” er vår visjon, som betyr at vi utvikler kulturskolen for en bred målgruppe.  
Kulturskolen og musikklinja ved Molde videregående skole flyttet i 2016 inn i nye lokaler midt i Molde sentrum, med gode fasiliteter for kunst, dans, teater og musikk. Her er hovedbasen for alle ansatte, samtidig som vi også legger mye undervisning nærmest mulig der elevene bor. 
 
Dans i Romsdal!  
Molde, Aukra, Hustadvika og Vestnes kommuner ønsker å skape og utvikle regionens dansemiljø, både for lærere og elever. Molde kulturskole har i tillegg vertskommuneansvar for Gjemnes kommune. 5-6 danselærere skal sammen undervise og utvikle “Dans i Romsdal”.  Arbeidssted vil derfor kunne variere, men det faglige nettverkssamarbeidet vil være på Molde kulturskole. Alle kulturskolene samarbeider også med sin respektive kommunes øvrige tjenestetilbud og med profesjonelle kunstnere.  
 
Hovedoppgaver 
Dansepedagogene skal samlet dekke et bredt undervisningsbehov (barnedans, klassisk, jazz, moderne, hip-hop, fordypningstilbud og koreografi) forankret i nasjonal rammeplan for kulturskoler.  Ansvar for danseforestillinger og tverrfaglige produksjoner. Utvikle dansetilbudet i kulturskolen i samarbeid med andre dansepedagoger krever eierskap og engasjement for oppgaven. Som ressurs- og kompetansesenter ønsker kulturskolene å nå bredt. Med visjonen “kulturskole for alle” betyr det å utvikle tilbud også for personer som har behov for særlig tilrettelegging 
 
Kvalifikasjoner 
Formelle krav til stillingen er dansefaglig utdanning på høyskolenivå med hovedvekt på dans, inklusive pedagogikk. Annen relevant utdanning, realkompetanse og egnethet kan vektlegges. Kompetanse innen hip-hop er særlig interessant, men andre stilarter er også av interesse. Vi søker etter personer som vil være et godt forbilde for elever, som pedagog og utøver. Du må like å jobbe med barn og unge, kunne skape gode relasjoner, samarbeide godt, være imøtekommende, fleksibel, positiv, strukturert og engasjert. Kulturskolen skal være i stadig utvikling og du må ha evne til fornyelse og bidra inn i et lærende arbeidsfellesskap.  
Personlig egnethet vil bli vektlagt. 
 
Vi tilbyr 
Vi tilbyr et godt arbeidsfellesskap, dyktige og dedikerte medarbeidere og en arbeidsplass der vi ønsker å legge til rette for et faglig utfordrende og kvalitetsmessig godt tilbud til våre elever og ansatte.  
Lønn etter Hovedtariffavtale. 
Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger. 
Den som tilbys stilling i Molde kommune, vil få det skriftlige tilbudet på epost. 

Annet  
Søker må kunne legge frem politiattest. Den som blir ansatt må ha sertifikat og disponere bil.
 
Søknad 
Godkjente kopier av vitnemål og attester må tas med til arbeidsgiver ved evt. intervju. Vi ber om at elektronisk søknadsskjema benyttes.  
 
Søkerliste 
Søkerlisten kan bli offentliggjort.  

Del på:

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

14.04.2020

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Molde kulturskole

Kontaktpersoner:

Adresse:

Fridtjof Nansensgate 7, inngang fra Veøygata 6413 Molde