Molde kommune

Molde kulturskole

Kulturskolelærer dans

Stillingstype


Molde kulturskole har ledig 70% stilling som dansepedagog, hvorav 50% er fast med mulighet for utvidelse.

Tilsetting fra og med fra 01.08.2023. Tidligere tiltredelse kan avtales. 

Ansettelsessted er Molde kommune. 

Arbeidssted er Molde kommune og samarbeidende kommuner tilhørende «Dans i Romsdal». 

 

Beskrivelse av arbeidssted


Molde kulturskole har
ca 1400 elevplasser og 50 ansatte innen dans, kunst, musikk, skriving og teater. Kulturskole for alle er vår visjon, som betyr at vi utvikler kulturskolen for en bred målgruppe gjennom hele livsløpet. Kulturskolen og musikklinja ved Molde videregående skole flyttet i 2016 inn i nye lokaler midt i Molde sentrum, med gode fasiliteter for alle våre fag. Kulturskolebygget er hovedbasen for våre ansatte, samtidig som vi også legger mye undervisning nærmest mulig der elevene bor. Molde kommune er også vertskommune for kulturskoletilbudet i Gjemnes kommune. 
 

Dans i Romsdal 

Kulturskolene i kommunene Molde, Hustadvika og Aukra samarbeider for å videreutvikle og kvalitetssikre danseundervisning for barn, unge og voksne i Romsdalsregionen. Dette ønsker vi å oppnå gjennom å legge til rette for et sterkt faglig samarbeid dansepedagogene imellom, og ved å tilby elevene mulighet for flere danseklasser og fordypning på tvers av kulturskolene. 

 

Hovedoppgaver


Dansepedagogene ansatt ved Molde kulturskole skal samlet dekke et bredt undervisningsbehov (
knøttedans, klassisk ballett, jazzdans, moderne dans, hip hop og fordypningstilbud) forankret i nasjonal rammeplan for kulturskoler. I tillegg kan verksteder i Den Kulturelle Skolesekken være aktuelt eller andre prosjekter for eks rettet mot grunnskioklen. Hovedoppgavene vil være undervisning/danseklasser, samt ansvar for danseforestillinger og tverrfaglige produksjoner. Undervisningen foregår i grupper inndelt etter alder og/eller stilart. Sammensetningen av oppgaver vil avhenge av kvalifikasjoner.
 

Kulturskolen i Molde sentrum er hovedbase for det faglige nettverket, og her vil også noe av undervisningen foregå. Undervisningen vil også finne sted desentralisert i Molde kommune og/eller ved en samarbeidende kommune. 

Arbeidstid på ettermiddag/kveld og noe helg må påregnes.

 

Kvalifikasjoner


Formelle krav til stillingen er dansefaglig utdanning på høyskolenivå, inklusive pedagogikk. Annen relevant utdannelse, kompetanse og personlig egnethet vektlegges.
 

Vi har særlig behov for å videreutvikle kompetansen innen hip hop/urbane stiler, men søker primært en dansepedagog med allsidighet og en evne til å undervise flere sjangere. 

Du må ha interesse for å undervise barn og unge, og gjerne inneha en bred erfaring. 

Vi søker etter en person som kan være et godt forbilde for elevene, både som pedagog og utøver, og vi ønsker at du er kreativ og engasjert i din tilnærming til elever i alle aldre og nivåer. 

Kulturskolen skal være i stadig utvikling og du må ønske å bidra inn i et lærende arbeidsfellesskap gjennom initiativ, kreativitet og evne til fornyelse.  

Å videreutvikle dansetilbudet i kulturskolen krever eierskap og engasjement for oppgaven, og vi ønsker at du er strukturert, ansvarsfull og dedikert i arbeidet. 

Vi ønsker også at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, er fleksibel, imøtekommende og positiv 

 

Vi tilbyr


Vi tilbyr et godt arbeidsfellesskap, dyktige og dedikerte medarbeidere og en arbeidsplass der vi ønsker å legge til rette for et faglig utfordrende og kvalitetsmessig godt tilbud til våre ansatte og elever.
 

Avlønning etter sentral hovedtariffavtale. 

Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Annet


Søker må ha gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.
 

Det er ønskelig at søker har førerkort og disponerer bil. 

 

Søknad


Vi ber om at elektronisk søknadsskjema benyttes. Godkjente kopier av vitnemål og attester tas med ved evt intervju.

 

Søkerliste


Søkerlisten kan bli offentliggjort.

 

 

 

Del på:

Referansenr:

22/11413

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

16.02.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Molde kommune

Kontaktpersoner:

Adresse:

Fridtjof Nansensgate 7, inngang fra Veøygata 6413 Molde