Molde kommune Molde vann og avløp KF

Sommerjobb for VA-studenter

Student

Molde vann og avløp KF er den største og viktigste næringsmiddelvirksomheten i Molde og sørger for rent drikkevann til de fleste innbyggerne. Virksomheten er også en viktig miljøaktør og håndterer avløpsvann fra husholdninger og næringsaktivitet i kommunen. Molde vann og avløp KF er et kommunalt foretak i Molde kommune med ca. 55 medarbeidere.

 

Stillingstype

Vi er ute etter deg som har et faglig engasjement for vann og miljø, og som ønsker å lære mer om vår virksomhet og bransje.

Normalt tilbyr vi fra 5-7 ukers engasjement innenfor perioden mellom 1. juni og 20. august. Kartlegging og konkretisering av stillinger gjøres når vi mottar søknadene. Vi tar kontakt med aktuelle søkere fortløpende. 

 

Beskrivelse av arbeidssted

Arbeidssted er i utgangspunktet Plutovegen 7 i Molde kommune. 

 

Hovedoppgaver

Vi er ute etter deg som har et faglig engasjement for vann og miljø, og som ønsker å lære mer om vår virksomhet og bransje.

Det er viktig for oss at dere skal bli godt kjent med arbeidsplassen og utfordringer i bransjen. Du vil jobbe i team med andre ansatte. Vi som arbeidsgiver lar dere bli kjent med organisasjonen og oppgavene vi utfører ved at dere de første ukene er med driftspersonellet på deres faste vedlikeholdsoppdrag. Dere vil etter det få konkrete oppgaver der dere planlegger og utfører reelle arbeids-oppdrag som skal gjøres. For eksempel vil det være landmåling, enkle prosjekteringsoppgaver, dokumentasjon, tilsyn, kontroll og arbeid med kartdatabasen.

 

Kvalifikasjoner

Det er ingen bestemte formal-krav til stilling/stillingene ut over at du har tatt ett år av VA-utdanningen din.

Øvrige ønsker:

  • Godt norsk språk, skriftlig og muntlig.
  • Det er ønskelig at du har bosted i eller nær Molde.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, dyktige medarbeidere og en arbeidsplass der vi ønsker å legge til rette for et faglig utfordrende og kvalitetsmessig godt tilbud til våre ansatte og brukere.

Avlønning etter Hovedtariffavtale.

 

Søknad

Vi ønsker en søknad fra deg som beskriver studiebakgrunn og ambisjoner, samt noen ord om dine personlige ønsker for en sommerjobb. 

Vedlegg gjerne attester og/eller karakteroversikt. 

Vi ber om at elektronisk søknadsskjema benyttes.

 

 

Del på:

Referansenr:

23/5093

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Sesong

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

16.05.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Molde

Kontaktpersoner:

Adresse:

Plutovegen 7 6419 Molde