Molde kommune

Molde eiendom KF - avdeling eiendomsutvikling

Servicetekniker brann og sikkerhet

Stillingstype

Det er ledig 100 % stilling som servicetekniker i faggruppe brann og sikkerhet ved Molde eiendom KF. Stillingen er organisert i avdelingen Eiendomsdrift og svarer til avdelingsleder. 

Er du vår nye medarbeider i vår profesjonelle og spennende avdeling for eiendomsutvikling? Hos oss vil du få varierte oppgaver der ingen dager er like. Du vil få ta del i en fremoverlent organisasjon som jobber med utvikling av de beste systemer for å drifte eiendomsmassen til Molde kommune.

 

Molde eiendom KF

Molde eiendom KF er Molde kommunes eiendomsforetak. Molde eiendom KF har ansvar for forvaltning og driftsoppgaver knyttet til kommunens administrasjonsbygg, barnehager, skoler, omsorgssenter, idrett- og kulturbygg, utleiebygg og utleieboliger. Vi er Molde kommunes byggherre i større og mindre byggeprosjekt, og har også ansvar for å skaffe boliger til de av kommunens innbyggere som har vedtak på kommunal bolig. Foretaket har et eget styre direkte underlagt kommunestyret.

Avdeling for eiendomsutvikling er organisert i faggruppene bygg, elektro, inneklima og energi, brann og sikkerhet, samt prosjektledelse. 

Faggruppe brann og sikkerhet har ansvar for installasjoner som:
brannalarmanlegg, branntilsyn, adgangskontroll, sprinkleranlegg, heiser, slukkeutstyr, kameraovervåkning, innbruddsalarm mm.

Brann og sikkerhet utfører forebebyggende vedlikehold og nødservice på installasjonene de er ansvarlig for. De kontrollerer og dokumenterer at lovpålagte krav stilt til installasjonene er tilfredsstilt. Oppfølging i forhold til egne budsjett. 

Faggruppene deltar i alle prosjekter som innbefatter installasjoner de er ansvarlige for. Deltakelsen innbefatter: planlegging, konkurranse, godkjenning, testing, overtakelse prøvedrift mm. Det må påregnes at man deltar i tverrfaglige grupper og utfører oppgaver også innenfor andre faggrupper.
Les mere om Molde eiendom KF på våre nettsider.

 

Arbeidsoppgavene vil bestå av

  • Service og kontroll av tekniske anlegg, i tett samarbeid med de andre faggruppene, innleide firma og øvrig driftspersonell.
  • Oppgavene vil også bestå av selvstendig gjennomføring av reparasjoner/ombygginger og det er store muligheter for selv å styre arbeidsdagen.
  • Servicetekniker rapporterer til fagleder brann og/eller sikkerhet. Stillingen vil fortrinnsvis inngå i vaktordning.

 

Kvalifikasjoner og erfaring

  • Fagbrev innen tekniske fag, fortrinnsvis elektro, bygg eller mekanisk, gjerne med kjennskap til brannsikkerhet. Relevant erfaring kan veie opp for formell kompetanse
  • Erfaring med service- eller installasjonsarbeid i bygg (gjerne lås og beslag, heisteknisk, elektro, automasjon)
  • Erfaring med arbeid der man bruker digitale kontrollskjema og systematisk arbeidsmetodikk
  • God digital forståelse, logisk tankegang og evne til å sette seg inn i nye system
  • Må kunne arbeide både selvstendig og i team

Personlig egnethet vektlegges

Vi tilbyr 

  • Vi tilbyr engasjerte kolleger i et arbeidsmiljø med varierte arbeidsoppgaver.
  • Profesjonelle arbeidsmetoder som sikrer god kvalitet og egenutvikling.
  • Arbeidsplassen ønsker å legge til rette for faglige utfordringer og muligheten til å være med å utvikle og videreføre bygningsmassen til Molde kommune over i en digital og bærekraftig driftsfase til beste for medarbeidere, brukere av byggene og Molde kommunes innbyggere.

 

Søknad

Vi ber om at elektronisk søknadsskjema benyttes. Godkjente kopier av vitnemål og attester tas med ved evt. intervju.

 

Søkerliste

Søkerlisten kan bli offentliggjort

 

Del på:

Referansenummer:

24/4022

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Sektor:

Fagarbeider

Stillingstype:

Fast Stilling

Søknadsfrist:

30.04.2024

Tiltredelse:

01.08.2024

Arbeidssted:

Molde kommune

Kontaktpersoner:

Adresse:

Julsundvegen 49 A 6413 Molde

Kart: