Molde kommune

Molde kulturskole

Kulturskolelærer - gitar / elgitar / band

Stillingstype 

Det er ledig 100 % fast stilling som kulturskolelærer med hovedvekt på gitar / elgitar / band.   

 

Beskrivelse av arbeidssted 

Molde kulturskole har ca 1400 elevplasser og 50 ansatte innen dans, kunst, musikk, skriving og teater. Kulturskole for alle er vår visjon, som betyr at vi utvikler kulturskolen for en bred målgruppe gjennom hele livsløpet.  

Kulturskolen samarbeider nært med kommunens frivillige kulturliv og bidrar bl.a. med dirigenter, instruktører og instrumentallærere.  Molde kulturskole har i tillegg ansvar for undervisning av alle utøvende fag på Utdanningsprogram for Musikk, dans, drama og Landslinje Jazz ved Molde vgs samt all kulturskoleundervisning i Gjemnes kommune.   

Skolen driver et aktivt utviklingsarbeid og samarbeider bl.a. med kommunens øvrige tjenestetilbud, andre kulturskoler, Norsk kulturskoleråd og med profesjonelle kulturinstitusjoner.   

Kulturskolen har nye flotte lokaler midt i Molde sentrum og desentraliserte undervisningsbaser med gode arbeidsforhold i Midsund, Eidsvåg og Batnfjordsøra.   

 

Hovedoppgaver 

Undervisning i gitar / elgitar både individuelt og i gruppe, i både kulturskole og videregående skole, samt bandsamspill, vil utgjøre hovedvekten av stillingen.  Undervisning i andre bandinstrumenter vil også være aktuelt. 

Andre undervisningsoppgaver vil kunne bli lagt til etter nærmere behov og/eller kompetanse. 

 

Kvalifikasjoner 

Vi søker en medarbeider med relevant musikkfaglig utdanning på høgskolenivå med gitar / elgitar som hovedinstrument.  Det er i tillegg ønskelig med en viss kjennskap til andre bandinstrumenter. 

Det er krav om relevant pedagogisk utdanning for fast ansettelse i Molde kulturskole, men annen avtale kan inngås ved særlige tilfeller.   

Evne til god kommunikasjon, samarbeid, engasjement og fleksibilitet vektlegges. 

Personlige egenskaper vektlegges. 


Annet
 

Søker må kunne legge fram politiattest. Det er ønskelig at søker har sertifikat.

 

Vi tilbyr 

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, dyktige medarbeidere og en arbeidsplass der vi ønsker å legge til rette for et faglig utfordrende og kvalitetsmessig godt tilbud til våre ansatte og brukere. 

Avlønning etter sentral Hovedtariffavtale. Kommunen har gode pensjons- og forsikringsordninger. 

 

Søknad 

Vi ber om at elektronisk søknadsskjema benyttes. Godkjente kopier av vitnemål og attester må tas med til arbeidsgiver ved evt intervju. 

 

Søkerliste 

Søkerlisten kan bli offentliggjort. 

Del på:

Referansenummer:

24/5184

Fylke:

  • Møre og Romsdal

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Sektor:

Undervisning

Stillingstype:

Fast Stilling

Søknadsfrist:

06.05.2024

Tiltredelse:

01.08.2024

Arbeidssted:

Molde kommune

Kontaktpersoner:

Adresse:

Fridtjof Nansensgate 7, inngang fra Veøygata 6413 Molde

Kart: